Screens en rolluiken.

Screens en rolluiken

Kunststof kozijn met screens

Een kunststof kozijn gaat perfect samen met screens. Doordat de ramen van kuststof kozijnen naar binnen opendraaien of kiepen heeft u altijd voldoende ruimte aan de buitenzijde van uw woning of pand om een screen te plaatsen.

Screens zijn zeer doeltreffend als zonwering. Screens werken als een thermisch schild en houden tot wel 97% van de warmte tegen bij plaatsing aan de buitenzijde. Door de unieke eigenschappen van het doek kun je gewoon naar buiten kijken en van de zon genieten, maar blijft je huis toch koel. Tevens bieden screens een uitstekende privacybescherming.

Onze screens zijn verkrijgbaar in diverse standaard kleuren.

Screens en rolluiken

Kunststof kozijn met rolluik

Een kunststof kozijn gaat uitstekend samen met rolluiken. Rolluiken isoleren, houden geluid en de zon tegen en schrikken inbrekers af. Als je kiest voor ons huismerk rolluiken profiteer je bovendien van extra scherpe prijzen. Wij leveren deze rolluiken in verschillende uitvoeringen, voor je woning of als afsluiting voor een garagedeur.

De lamellen zijn gemaakt van aluminium met een schuimvulling als isolatie. Er zijn verschillende kleuren leverbaar. Voor de bediening is er keuze uit elektrisch of handbediend.

Voor elektrisch bedienbare rolluiken werken wij met de betrouwbare motoren en smartoplossingen van Somfy (marktleider in Nederland). Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Heb je een vraag over kunststof kozijnen, deuren, screens, rolluiken of een kunststof schuifpui? Neem vrijblijvend contact op, een goed advies verplicht je tot niets.