Screens en rolluiken.

Screens en rolluiken

De voordelen van kunststof screens

De combinatie van onze kunststof kozijnen en screens gaat perfect samen.  Doordat de ramen van kuststof kozijnen naar binnen opendraaien of kiepen heeft u altijd voldoende ruimte aan de buitenzijde van uw woning of pand om een screen (of rolluik) te plaatsen.

Screens houden je woning koel! Screens werken als een thermisch schild en houden tot wel 97% van de warmte tegen bij plaatsing aan de buitenzijde. Door de unieke eigenschappen van het doek kun je ook bij felle zon wel van het licht genieten, maar blijft het huis toch koel. Tevens bieden screens een uitstekende privacybescherming.

Verkrijgbaar in diverse standaard kleuren.

Screens en rolluiken

De voordelen van kunststof rolluiken

Rolluiken isoleren, houden geluid en de zon tegen en ontmoedigen inbrekers. Als je kiest voor ons huismerk rolluiken profiteer je bovendien van extra scherpe prijzen. Wij leveren deze rolluiken in verschillende uitvoeringen, voor je woning of als afsluiting voor een garagedeur.

De lamellen zijn gemaakt van aluminium met een schuimvulling als isolatie. Er zijn verschillende kleuren leverbaar. Voor de bediening is er keuze uit elektrisch of handbediend.

Voor elektrisch bedienbare rolluiken werken wij met de betrouwbare motoren en smartoplossingen van Somfy (marktleider in Nederland). Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Heb je een vraag over kunststof kozijnen, deuren, screens, rolluiken of een kunststof schuifpui? Neem vrijblijvend contact op, een goed advies verplicht je tot niets.