Kunststof deuren.

Kunststof deuren

De voordelen van kunststof deuren

Onze kunststof voordeuren zijn krasvast en super solide (dus extra veilig). Bij de kunststof deuren worden de voordelen van kunststof, zoals onderhoudsvriendelijk, ongevoelig voor weersinvloeden, dus een veel langere levensduur gecombineerd met een enorme keuzevrijheid.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Lange levensduur
  • Krasvast en supersolide
  • Onderhoudsarm
  • Isolerend
  • Inbraakwerend met kerntrekbeveiliging
  • Letselwerend
Kunststof deuren

Ons assortiment kunststof deuren

Als je op zoek gaat naar een voordeur voor je woning sta je voor een beeldbepalende keuze. Immers, de voordeur bepaalt in grote mate de uitstraling van je huis. Hierbij ga je natuurlijk niet over één nacht ijs.

Het assortiment voordeuren is onderverdeeld in 3 deurlijnen, namelijk de Basic, de Premium en de Optimum.

De Basic deuren bestaan uit kaderdeuren met een variatie aan dorpels en stijlen binnen het kader. De mogelijkheden om te combineren zijn eindeloos.

De Premium deuren bestaan uit kadervullende sierpanelen. Deze deurvullingen zijn in een zeer breed assortiment verkrijgbaar en maatwerk is mogelijk. In onze voordeurenfolder vind je een selectie uit de mogelijkheden.

De Optimum deuren zijn de zogenoemde vleugeloverlappende deuren. Van de buitenzijde zijn deze deuren voorzien van een vlakke buitenplaat. Ook hier is een breed assortiment beschikbaar en maatwerk mogelijk. De meest gekozen deuren zijn terug te vinden in onze voordeurenfolder.

Kleuren
Dankzij de vele kleurmogelijkheden laat Classic zich altijd toepassen. Voor wie de voordelen van kunststof kozijnen belangrijker zijn dan de esthetica is Classic een verantwoorde en betaalbare keuze. Klik op de knop voor de kleurmogelijkheden van K-VISION Classic kozijnen

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Heb je een vraag over kunststof kozijnen, deuren, screens, rolluiken of een kunststof schuifpui? Neem vrijblijvend contact op, een goed advies verplicht je tot niets.