Subsidie glas en kozijnen.

Klik om te vergroten!

Subsidie

Wil jij je huis verduurzamen? Ontvang in 2024 tot €131,- per m² subsidie!

Subsidie voor isolerende kozijnen en/of deuren met HR++-glas of Triple glas.
Met de steeds stijgende energieprijzen is het slim om nu je huis te verduurzamen. Met een goed geïsoleerd huis verbruikt je minder energie, waardoor je energierekening omlaag gaat. En het is ook nog eens veel comfortabeler.

Het vervangen van je kozijnen en/of deur met dubbel (HR++) of triple (HR+++) glas behoort tot de isolatiemaatregelen waarvoor overheidssubsidie aangevraagd kan worden. In 2024 je ook subsidie aanvragen voor één isolatiemaatregel. Lees hierover meer op de website van ISDE

Hoe kan ik subsidie aanvragen kunststof kozijnen met HR++-glas of Triple glas?
Je moet de maatregelen eerst laten uitvoeren, voordat je de subsidie kunt aanvragen. Je hebt vervolgens een bewijs van de installatie nodig, bijvoorbeeld een factuur. Om de subsidie vervolgens aan te vragen, heb je een aantal documenten nodig. Lees hierover meer op de website van ISDE

LET OP! Onze informatie qua subsidie is puur informatief. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doen van een subsidieaanvraag.

Subsidie

Energiebespaarlening

Het mogelijk om boetevrij en tegen een lage rente geld te lenen voor energiebesparende investeringen met de Energiebespaarlening voor eigenaren van een koopwoning van het Nationaal Warmtefonds.

De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van je Energiebespaarlening te dekken. Dit hangt af van de isolatiemaatregel die je kiest en hoeveel energie je verbruikt. Voor VvE’s is er de speciale VvE Energiebespaarlening.

0% lening voor mensen met kleinere portemonnee
Huishoudens met een verzamelinkomen tot € 45.014 per jaar betalen vanaf 1 november 2022 geen rente als ze een nieuwe Energiebespaarlening aanvragen bij het Nationaal Warmtefonds. De 0% rente geldt bij goedgekeurde aanvragen dan voor de volledige leenperiode.

De verlaagde rente voor mensen met een kleinere portemonnee, blijft in ieder geval 2 jaar. Daarna wordt geëvalueerd of de maatregel langer nodig is.

LET OP! Onze informatie qua subsidie is puur informatief. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doen van een subsidieaanvraag.

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Heb je een vraag over kunststof kozijnen, deuren, screens, rolluiken of een kunststof schuifpui? Neem vrijblijvend contact op, een goed advies verplicht je tot niets.