Kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Je kan er namelijk lang mee doen en hoeft ze daarnaast niet te schilderen. Ook zijn ze sterk en dus inbraakwerend.  Flevokozijnen heeft 2 modellen waar uit gekozen kan worden. De K-Vision ‘Classic’ en ‘Trend’. Deze zijn in vele kleuren beschikbaar.

Kunststof kozijnen

De K-Vision Classic

De Classic is hét klassieke kunststof kozijn. Strakke en vlakke lijnen bepalen het uiterlijk. De Classic kozijnen worden tegenwoordig vaak toegepast in moderne grijstinten en zijn populair vanwege de strakke, aluminiumlook. De Classic heeft al het goede van een kunststof kozijn in huis: duurzaam, onderhoudsarm en inbraakwerend. Ook is het is mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen met K-VISION Classic kozijnen.

De Classic is een aantrekkelijk 76 mm diep systeem. Ideaal voor onder andere de beste geluids- en warmte isolatie. De 76 mm diepte realiseert een grotere stabiliteit. Hierdoor is de toepassing van groter staal met zeer goede statische eigenschappen mogelijk.

Kleuren
Dankzij de vele kleurmogelijkheden laat Classic zich altijd toepassen. Voor wie de voordelen van kunststof kozijnen belangrijker zijn dan de esthetica is Classic een verantwoorde en betaalbare keuze. Klik hier voor de kleurmogelijkheden van K-VISION Classic kozijnen.

Glas
Minder kou door je ramen? Alle Trend kozijnen worden standaard voorzien van HR++ of triple glas. Dat is wel zo prettig voor je energierekening.

Bekijk ook de mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie.

Beslag
De trend kozijnen worden compleet geleverd met beslag en hang- en sluitwerk. Deze zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Downloads
K vision 76mm leaflet.pdf
Principedetails renovatie K-vision classic
Principedetails nieuwbouw K-vision classic

Technische informatie

Inbouwdiepte: 76mm
Kleursystemen: proCoverTec en Folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1,1
Brandwerendheid: Klasse EW30/EI30/ EW60

Extra: Deze variant is leverbaar met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.

Technische informatie

Inbouwdiepte: 120mm
Kleursystemen: proCoverTec en folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1,2
Brandwerendheid: Klasse EW30/EI30/ EW60

Extra: Deze variant is te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.

Kunststof kozijnen

De K-Vision Trend

Het K-VISION Trend is een kunststof kozijnprofiel met een slanke uitstraling. De kozijnen met rechte hoekverbinding  worden door de “kenners” niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling.

De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnen industrie teweeg gebracht. Tegenwoordig is ook de rechte hoekverbinding niet meer weg te denken. De Trend kenmerkt zich door een verdiept systeem met een slanke vorm en eigentijdse uitstraling.

De 3 belangrijkste reden om bij jouw nieuwbouw of renovatie voor Trend te kiezen is Trend:
1. biedt een verdiept systeem met slanke vorm;
2. onderscheidt met een eigentijdse uitstraling;
3. geeft veel ontwerpvrijheid in zowel nieuwbouw als renovatie.

Kleuren
Het is mogelijk uit veel verschillende kleuren te kiezen. Er is dus altijd een kleur die aansluit bij jouw huis. Klik hier voor de kleurmogelijkheden van K-VISION Trend kozijnen.

Glas
Minder kou door je ramen? Alle Trend kozijnen worden standaard voorzien van HR++ of triple glas. Dat is wel zo prettig voor je energierekening. Bekijk ook de mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie.

Beslag
De trend kozijnen worden compleet geleverd met beslag en hang- en sluitwerk. Deze zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Downloads
K-Vision Trend leaflet 
Principedetails nieuwbouw K-Vision trend
Principedetails renovatie K-Vision trend

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Heb je een vraag over de kunststof onderdelen van jouw woning of pand of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, een goed advies verplicht je tot niets.