Kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Ze gaan lang mee en je hoeft ze niet te schilderen. Ook zijn ze sterk en dus inbraakwerend. Flevokozijn uit Emmeloord levert twee modellen: de K-Vision Classic en de K-Vision Trend. Deze zijn in vele kleuren beschikbaar.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Duurzaam
  • Zeer goede isolatie
  • Onderhoudsarm
  • Nooit meer schilderen
  • Inbraakwerend
  • In vele kleuren beschikbaar

De kozijnen kunnen worden voorzien van HR++ (dubbel glas) of HR+++ glas (triple glas). Dit levert een hoge isolatiewaarde op, waarmee je bespaart op je stookkosten. Ook kom je mogelijk in aanmerking voor subsidie voor isolatiemaatregelen.

Kunststof kozijnen

De K-Vision Classic

De Classic is hét klassieke kunststof kozijn. Strakke en vlakke lijnen bepalen het uiterlijk. Deze kozijnen worden vaak toegepast in moderne grijstinten en zijn populair vanwege de strakke aluminiumlook. De Classic heeft al het goede van een kunststof kozijn in huis: duurzaam, onderhoudsarm en inbraakwerend. Ook hebben de K-Vision Classic kozijnen uitstekende isolatiewaarden. De kozijnen zijn 100% recyclebaar.

De Classic is een aantrekkelijk 76 mm diep systeem. Ideaal voor onder andere de beste geluids- en warmteisolatie. Het kozijn heeft een grote stabiliteit met zeer goede statische eigenschappen.

Kleuren
Er is keus uit vele kleurmogelijkheden waardoor er voor iedere situatie een geschikt kozijn is. De Classic is een verantwoorde en betaalbare keuze. Klik hier voor de kleurmogelijkheden van K-Vision Classic kozijnen.

Downloads
K-Vision 76 mm brochure
Principedetails renovatie K-Vision Classic
Principedetails nieuwbouw K-Vision Classic

Technische informatie

Inbouwdiepte: 76 mm
Kleursystemen: proCoverTec en Folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1,1
Brandwerendheid: Klasse EW30 / EI30 / EW60

Extra: deze variant is leverbaar met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.

Technische informatie

Inbouwdiepte: 120 mm
Kleursystemen: proCoverTec en folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1,2
Brandwerendheid: Klasse EW30 / EI30 / EW60

Extra: deze variant is te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.

Kunststof kozijnen

De K-Vision Trend

De K-Vision Trend is een kunststof kozijnprofiel met een slanke uitstraling. Deze kozijnen met rechte hoekverbindingen zijn bijna niet te onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling.

De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnen industrie teweeg gebracht. Tegenwoordig is ook de rechte hoekverbinding niet meer weg te denken. De Trend kenmerkt zich door een verdiept systeem met een slanke vorm en eigentijdse uitstraling.

Drie belangrijkste reden om bij jouw nieuwbouw of renovatie voor Trend te kiezen:
1. biedt een verdiept systeem met slanke vorm;
2. onderscheidt met een eigentijdse uitstraling;
3. geeft veel ontwerpvrijheid in zowel nieuwbouw als renovatie.

Kleuren
Het is mogelijk uit veel verschillende kleuren te kiezen. Er is dus altijd een kleur die aansluit bij jouw huis. Klik hier voor de kleurmogelijkheden van K-Vision Trend kozijnen.

HR++ of triple glas
Minder kou door je ramen? Alle Trend kozijnen worden standaard voorzien van HR++ (dubbel glas) of HR+++ (triple glas). Dat is wel zo prettig voor je energierekening. Bekijk ook de mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie.

Beslag
De Trend kozijnen worden compleet geleverd met beslag en hang- en sluitwerk. Deze zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Downloads
K-Vision Trend brochure
Principedetails nieuwbouw K-Vision Trend
Principedetails renovatie K-Vision Trend

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Heb je een vraag over kunststof kozijnen, deuren, screens, rolluiken of een kunststof schuifpui? Neem vrijblijvend contact op, een goed advies verplicht je tot niets.